Povestea gradinii

Un cuplu de oameni deosebiti, cu spirit creativ si pasionati de frumos, ne-au invitat in urma cu cativa ani la casa lor de la tara. Proprietatea consta din 4 terenuri alipite, pe care s-au plantat multi arbori si multe flori, fiind foarte verde si umbroasa (in suprafata totala de peste 9000 mp).
Casa rustica are ferestre in forma unor roti de car, semineu, 2 living-uri (pentru zi si seara), culoarea predominanta a detaliilor fiind galbenul.
Pe langa casa, vedeta curtii este o casuta in copac care poate gazdui 10-12 persoane, la inaltimea de aprox. 3 metri.

Mini galerie foto

asd (81)web
Intrarea in curte se face trecand peste un mic rau, fatada constand dintr-un gard de piatra, asemanator zidurilor de cetate.

asd (144)web
Cand s-a ivit ocazia de a achizitiona acest spatiu de poveste nu am stat pe ganduri si iata-ne aici, bucurandu-ne apropiatii si pe toti cei interesati, cu timp de calitate, in natura.
9000

metri patrati de vegetatie

40

km de Bucuresti

200

persoane - capacitatea spatiului

imagine
Am adaugat o nota moderna si usor chic prin canapele din baloti de paie, mese din europaleti, lampioane, perdea de flori si bucataria de noroi pentru copii.

asd (98)web
Oricat de frumoase, pozele nu pot reflecta pe deplin grandoarea spatiului, asadar va invitam sa ne vizitati oricand doriti, cu un telefon in prealabil. Putem crea impreuna experiente memorabile, mai ales tinand cont de optiunile aproape nelimitate in materie de activitati care se pot realiza.